Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Автомобил на годината во Македонија за 2018

По анализатa на сите својства на возилата кои беа избрани како финалисти и по практичното запознавање со возните карактеристики, членовите на Националното жири за Избор на Автомобил на годината во Македонија, титулата ја додели на

*Dacia Duster.

Read more ...

Прашање 1

КАКО ДА ОБЈАВАМ ОГЛАС?

За објавување оглас на АВТО ОГЛАСИ на ПРОгласник потребно да извршите регистрација на Ваш кориснички профил преку следниот линк:

https://www.avto.proglasnik.mk/index.php/registration-form

Постои можност да се регистрирате користејќи ги Вашиот Facebook кориснички профил со едноставно кликање на копчето Use Facebook account.

(Исто така за регистрација и најава можете да го користите и Вашиот Google или Microsoft кориснички профил.)

Прашање 2

КАКО ДА СЕ НАЈАВАМ?

За да се најавите потребно е да го внесете Вашето Корисничко име и лозинка кои ќе ги добиете на Вашиот e-mail по успешната регистрација на следниот линк:

https://www.avto.proglasnik.mk/index.php/login-form

Регистрацијата е бесплатна.

Прашање 3

КАКО ДА КРЕИРАМ ОГЛАС?

За креирање на Ваш оглас потребно е да кликнете на копчето ДОДАДИ ОГЛАС  и после најавата ќе отидете на МОИ ОГЛАСИ каде што ќе можете да започнете со креирање на оглас откако ќе кликнете на копчето ДОДАДИ НОВ ОГЛАС.