Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Автомобил на годината во Македонија за 2018

По анализатa на сите својства на возилата кои беа избрани како финалисти и по практичното запознавање со возните карактеристики, членовите на Националното жири за Избор на Автомобил на годината во Македонија, титулата ја додели на

*Dacia Duster.

Read more ...

СЕ ПРОДАВА Audi A8

Категорија: Audi
Created by: Super User
Created on: 24 December 2018
Hits: 32
Цена: 5000,00

Audi A8
Кочани
5.000 €
amo za ponova i poskapa kola so moja doplata 070 594 474
Година на производство 2004
Гориво Дизел
Моќност на мотор 175

Location

Кочани, Р Македонија

Mobile: 070 594 474

Прашај за овој оглас

Коментари