Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Автомобил на годината во Македонија за 2018

По анализатa на сите својства на возилата кои беа избрани како финалисти и по практичното запознавање со возните карактеристики, членовите на Националното жири за Избор на Автомобил на годината во Македонија, титулата ја додели на

*Dacia Duster.

Read more ...

AUDI A4 1.9TDI 110ka

Категорија: Audi
Created by: Super User
Created on: 17 December 2018
Hits: 40
Dejan Petrov
AUDI A4 1.9TDI 110ka
1 $
Sveti Nikole Municipality

Za zamena samo....MERCEDES...

Location

Свети Николе

Прашај за овој оглас

Коментари