Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Автомобил на годината во Македонија за 2018

По анализатa на сите својства на возилата кои беа избрани како финалисти и по практичното запознавање со возните карактеристики, членовите на Националното жири за Избор на Автомобил на годината во Македонија, титулата ја додели на

*Dacia Duster.

Read more ...

Suzuki

  • Филтри

Advanced search

Close

Категорија: Suzuki
Цена: 6550,00

Крива Паланка, Р Македонија

Година на производство2008
ГоривоДизел
МенувачАвтоматски
+