Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Автомобил на годината во Македонија за 2018

По анализатa на сите својства на возилата кои беа избрани како финалисти и по практичното запознавање со возните карактеристики, членовите на Националното жири за Избор на Автомобил на годината во Македонија, титулата ја додели на

*Dacia Duster.

Read more ...
  • Филтри

Advanced search

Категорија: Audi

1000, Skopje, Р Македонија

+
Категорија: Opel

1000, Skopje, Р Македонија

Година на производство2009
ГоривоДизел
МенувачАвтоматски
+
Категорија: Mercedes

Resen, Р Македонија

Година на производство2014
ГоривоДизел
МенувачРачен
+
Категорија: Audi

1000, Skopje, Р Македонија

Година на производство2008
ГоривоДизел
МенувачРачен
+
Категорија: Peugeot

1000, Skopje, Р Македонија

Година на производство2007
ГоривоДизел
МенувачАвтоматски
+
Категорија: Mercedes

Битола, Р Македонија

Mobile: 075 873 053

+

Повеќе возила