Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Автомобил на годината во Македонија за 2018

По анализатa на сите својства на возилата кои беа избрани како финалисти и по практичното запознавање со возните карактеристики, членовите на Националното жири за Избор на Автомобил на годината во Македонија, титулата ја додели на

*Dacia Duster.

Read more ...
АВТО ОГЛАСИ
АВТО ОГЛАСИ

специјализиран огласник
за огласување и продажба на возила
ПРОгласник-бесплатни огласи.

АВТО ОГЛАСИ
АВТО ОГЛАСИ

ПРОгласник-бесплатни огласи
специјализиран огласник
за огласување и продажба на возила.

Previous Next Play Pause

Наши услуги

 

Објавување на огласи

Бесплатно објавување на огласи од Вашиот мобилен, лап-топ или компјутер.
 

Уредување на Вашите огласи

Едноставно уредување на Вашите објавени огласи преку копчето Уреди.
 

Креирање на огласи

Комплетно креирање на Вашиот оглас со текст, слики, локација и дополнителни публикации.
 

Повлекување на огласот

Имате можност за повлекување или бришење на Вашите огласи.